semsem شد حيلك
عدد الرسائل : 1204 العمر : 35 الجامعة : جامعه الفيوم الكلية : كليه الاداب القسم : قسم علم نفس اهلاوي ولا زملكاوي : مودك إيه : بلدي : السٌّمعَة : 0 نقاط : 5782 تاريخ التسجيل : 28/11/2008
| موضوع: فراخ بالكاري الأربعاء فبراير 18, 2009 8:13 pm | |
| صينية الفراخ بالكاري تقطع الفرخة من 4 -8 قطع حسب الرغبة وتغسل جيدا بالطريقة المعروفة وتتبل لمده ساعتين بالتتبيلة التاليه بصلة صغيرة (مفرومة) 5 فص ثوم 2 فص حبهان حبة طماطم صغيرة ملح فلفل نصف ليمونة ملعقة زيت ملعقة سمن 2 ملعقة مسحوق بودرة كاري (يفضل الكاري من السوبر ماركت) الطريقة كل المقادير السابقة تفرم بالكبة جيدا ويتم تقليبها بالفراخ المقطعة تقليب جيد _وتترك كما سبق لمدة ساعتين_ ثم ترص في صينية وتوضع على البوتجاز (من فوق) على نار هادئة مع تغطيتها حتى تنزل الماء ثم تشربه ونختبر نضجها بالشوكة كما تكون قربت على التحمير من اسفلها يتم غلق البوتجاز ثم تنقل الصينية إلى الشواية حتي يحمر وجهها وتقدم ساخنة وبالهنا والشفا | |
|
kazbat& alhob عضو جامد
عدد الرسائل : 1584 العمر : 32 العمل/الترفيه : ,,,,,,,,, الجامعة : ,,,,,,,,,,,,,, الكلية : ,,,,,,,,,,,,,,, القسم :
,,,,,,,,,,,, الفرقة : ,,,,,,,,,,,,,, مزاجك : ,,,,,,, اهلاوي ولا زملكاوي : مودك إيه : بلدي : السٌّمعَة : 1 نقاط : 7432 تاريخ التسجيل : 20/03/2009
| موضوع: رد: فراخ بالكاري الثلاثاء أغسطس 11, 2009 2:31 pm | |
| تسلمي سمسم حلوه جدااااااااااااياقمر | |
|